«ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ» (συγκλονιστικές μαρτυρίες)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 03 - 6
Α΄ έκδοση: 11/2003 - Ανατύπωση: 05/2021 - Σελίδες 80

Αναφέρονται 11 συγκλονιστικές ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ανθρώπων (επωνύμων), που ήσαν πρώην εγκληματίες, ναρκομανείς, άρρωστοι από ανίατες σωματικές και ψυχικές ασθένειες, μέντιουμ, σατανιστές, κλπ. και παρ’ όλο που έκαναν πολλές αξιόλογες προσπάθειες για να ξεφύγουν από την κατάσταση αυτή, δεν το κατόρθωσαν, μέχρι που στράφηκαν στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, όπου με θαυμαστό και δυναμικό τρόπο Τον γνώρισαν προσωπικά και ελευθερώθηκαν ολοκληρωτικά από τη δυναστεία του Διαβόλου.

Eπειδή στην αρχή ή και στο τέλος των περισσοτέρων κεφαλαίων έχουν προστεθεί αρκετά σχόλια, υπάρχει σαν διακριτικό σημείο στην ΑΡΧΗ και στο ΤΕΛΟΣ κάθε αφήγησης από ένα μαύρο βέλος, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να διακρίνει τα σχόλια που έχουν προστεθεί από τον εκδότη (συγγραφέα) από το κυρίως κείμενο της αφήγησης. Το βιβλίο αυτό (Νο1) και το βιβλίο «ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ» (Νο32) αποτελούν μια θαυμαστή ενότητα, καθόσον και τα δύο περιλαμβάνουν αληθινές και συγκλονιστικές μαρτυρίες (ομολογίες).

ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 40 - 1
Α΄ έκδοση: 05/1992 (σελ. 280)  Β΄ έκδοση: 01/1995  Γ΄ έκδοση: 04/2001
Δ΄ έκδοση: 11/2012 (σελίδες 360)  Ε΄ έκδοση: 09/2022 (σελίδες 608)


(1) Το βιβλίο αυτό είναι ένας πολύτιμος ΟΔΗΓΟΣ - ΒΟΗΘΗΜΑ και αποτελεί μια συλλογή βασικών θεμάτων που εξετάζονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα βιβλίο συστηματικής θεολογίας, αλλά πρόκειται για ένα ΕΠΙΤΟΜΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ, το οποίο εκθέτει εκείνα που η Βίβλος διδάσκει και που θεωρούνται θεμελιώδεις αρχές της χριστιανικής πίστης και ομολογίας.

(2) Τα θέματα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο είναι αυτοτελή και ανεξάρτητα μεταξύ τους, γεγονός που χαρακτηρίζει το βιβλίο αυτό σαν μια «Μικρή Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια». Η ύλη του κάθε θέματος περιλαμβάνει περίπου 15-20 σελίδες, ώστε να υπάρχει μια σφαιρική παρουσίαση και να μην υπάρχουν κενά και απορίες. Λόγω της περιορισμένης ύλης όλων των θεμάτων και για λεπτομερή ανάλυση και ερμηνεία τους στο τέλος του κάθε θέματος αναφέρονται πηγές και βοηθήματα (βιβλία, μηνύματα, cd, video, κλπ), όπου μπορεί να ανατρέξει ο ενδιαφερόμενος. Οι πηγές συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό, όπου αυτό είναι εφικτό.

(3) Η βασική αιτία που γράφτηκε το βιβλίο αυτό, ήταν η ανάγκη να υπάρχει ένα βιβλίο που με απλό, κατανοητό και σύντομο τρόπο να εξηγεί βασικές Βιβλικές διδασκαλίες, ώστε να μπορεί να τις καταλάβει οποιοσδήποτε, ακόμα και αυτός που δεν είναι εξοικειωμένος με την Αγία Γραφή. Για τον λόγο αυτό, το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε όλες τις τάξεις των ανθρώπων, σε θεολόγους, ιεροκήρυκες, ομιλητές, δασκάλους Κυριακών σχολείων, καθώς και σε απλούς ανθρώπους που εκζητούν με ταπεινή καρδιά να γνωρίσουν τις αιώνιες αλήθειες της Γραφής και να έχουν προσωπική σχέση και γνωριμία με τον Κύριο Ιησού.

(4) Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει μία μοναδική καινοτομία στην Ελληνική βιβλιογραφία στο χρησιμοποιούμενο κείμενο της Αγίας Γραφής του αρχιμανδρίτη Ν.Βάμβα. Λέξεις συγκεκριμένες σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ αναγράφονται στη δημοτική, ώστε το κείμενο να είναι προσιτό και σε αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την απλή καθαρεύουσα. Η αρχική μορφή του κειμένου θα παραμένει η ίδια, καθόσον πρόκειται για έναν συνδυασμό (μείξη) της ΑΠΛΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΣΟΥΣΑΣ με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, όπου θα υπερισχύει η καθαρεύουσα.

(5) Το βιβλίο παρουσιάζει Βιβλικά θέματα που καμιά άλλη παρόμοια έκδοση δεν έχει συμπεριλάβει ή που δεν έχουν κυκλοφορήσει σε αυτοτελές βιβλίο και αυτό το καθιστά να αποτελεί μια σημαντική πηγή πληροφόρησης.

«ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 26 - 5
1η έκδοση: 1995 - 7η έκδοση 2021 (σελίδες 570)

Πρόκειται για ένα βιβλίο σπάνιο στην Ελληνική βιβλιογραφία και ταυτόχρονα συγκλονιστικού για τις περιγραφές του μέσα σε 570 σελίδες


(1) Ένα επικό βιβλίο που αναλύει με ακριβή ιστορικά στοιχεία τις σύγχρονες ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ που συμβαίνουν επάνω σ’ ολόκληρο τον κόσμο, με τελική κατάληξη την περιγραφή της μελλοντικής επίθεσης της Ρωσίας με τους συμμάχους της (Περσία, Αιθιοπία, Λιβύη, Γερμανία, κλπ) εναντίον του λαού Ισραήλ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στις σχετικές προφητείες της Βίβλου.

(2) Μια ερευνητική ματιά σε βάθος στις καταπληκτικές προφητείες της Αγίας Γραφής, που αφορούν τη σημερινή εποχή. Αν και τα γεγονότα αναλύονται κάτω από το φως των προφητειών της Βίβλου, το βιβλίο αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «θρησκευτικό», αλλά αποτελεί ένα «σπάνιο σύγχρονο ιστορικό ντοκουμέντο», μοναδικό στην Ελληνική βιβλιογραφία, ένα μνημειώδες έργο που προχωρεί μέσα στο μέλλον και συναρπάζει τον αναγνώστη.

(3) Το βιβλίο αυτό χαρακτηρίζεται για την πληθώρα των σύγχρονων ιστορικών αναφορών, καθώς και για τη λεπτομερή ανάλυση των πολεμικών γεγονότων, των τρομοκρατικών ενεργειών και των κάθε μορφής συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων που συνέβησαν και συμβαίνουν επάνω στον πλανήτη Γη, ξεκινώντας την ανάλυση των γεγονότων (συνοπτικά) από την εποχή της Βαβυλωνιακής αυτοκρατορίας και καταλήγοντας στη μεγάλη μάχη του Αρμαγεδδώνα που θα συμβεί στο μέλλον.

(4) Ερωτήματα όπως τα παρακάτω βρίσκουν απάντηση:
• Ποιο θα είναι το μέλλον του κόσμου;
• Θα υπάρξει ειρήνη μεταξύ Αράβων και Ισραήλ στη Μέση Ανατολή;
• Ποιος θα είναι ο ρόλος της Ενωμένης Ευρώπης;
• Ποιος θα είναι ο ρόλος των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας;
• Ποιος θα είναι ο μελλοντικός «Παγκόσμιος Υπερ-Ηγέτης;»
• Θα γίνει 3ος παγκόσμιος πόλεμος και πότε;
• Η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού είναι κοντά;

«ΟΙ 3 ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ»
Α΄ έκδοση: 03/1996 - Β΄ έκδοση: 04/2003
Γ΄ έκδοση: 12/2013 - Ανατύπωση: 2021 - Σελίδες 72

Το βιβλίο αυτό περιέχει με συνοπτικό, αλλά αρκετά κατατοπιστικό τρόπο, τα πνευματικά μηνύματα και τα περιεχόμενα των τριών (3) «Καθολικών Επιστολών» του μαθητή του Ιησού Ιωάννη, από μια σειρά μαθημάτων (κηρυγμάτων) που είχαν γίνει το έτος 1986 στην αίθουσα της οδού Ζαΐμη 17, όπου το βιβλίο αυτό είχε κυκλοφορήσει αρχικά σαν σχέδιο.

Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο που αποτελεί είναι χρήσιμο βοήθημα σε ομιλητές, ιεροκήρυκες, θεολόγους, δασκάλους Κυριακών σχολείων (κατηχητικών), αλλά και για κάθε ειλικρινή ερευνητή της Αγίας Γραφής και εκζητητή της «αλήθειας».

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν ΑΣΚΗΣΕΙΣ επί των μαθημάτων με ερωτήσεις και απαντήσεις.

«ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 2 - 5
Α΄ έκδοση: 08/1995 - Β΄ έκδοση: 05/2003 - Γ΄ έκδοση: 06/2007
Ανατύπωση: 05/2021 - Σελίδες 88


ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
Ποια σχέση υπάρχει ανάμεσα στη «ΜΑΣΟΝΙΑ» και το «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;»
Τι αντιπροσωπεύουν τα «ιερά σύμβολα» των μασόνων-σατανιστών;
Ποια σχέση υπάρχει στα κινήματα «ειρήνης» και τον μελλοντικό «Παγκόσμιο Ηγέτη», τον αποκαλούμενο «Αντίχριστο;
Πως αντιδρούν σήμερα στην κατάσταση αυτή οι επίσημοι πολιτικοί, κοινωνικοί και εκκλησιαστικοί φορείς;
….Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση στο βιβλίο αυτό.

Το βιβλίο αυτό είχε κυκλοφορήσει αρχικά με τίτλο «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ», αλλά επειδή το βασικό θέμα που πραγματεύεται είναι η χρήση των ΚΟΙΝΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ που χρησιμοποιούνται και από τους «μασόνους» και από τους «σατανιστές» (υπάρχει πλήρης ταύτιση), κρίθηκε σκόπιμο ο τίτλος να αλλάξει και να αποδίδει την πραγματικότητα.

«Η ΑΠΟΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ»
ISBN: 978 - 618 - 80075 - 7 - 4
Α΄ έκδοση: 01/1993  Β΄ έκδοση: 11/2016
Ανατύπωση: 04.2021

Εάν επιθυμείς και έχεις το ζήλο να ζεις μια άγια ζωή,
Εάν θέλεις να είσαι μέσα στο θέλημα του Κυρίου Ιησού, και
Εάν θέλεις να μην πλανηθείς από το Διάβολο και αποστατήσεις από την υγιαίνουσα διδασκαλία του Λόγου του Θεού.....
το βιβλίο αυτό είναι ένα κατάλληλο και χρήσιμο βοήθημα για να μπορέσεις να το επιτύχεις, καθόσον αναλύονται τα γενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αποστατών και παρουσιάζει τις συνέπειες της αποστασίας, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και μέσα στο σώμα της εκκλησίας του Χριστού και στο τέλος αναφέρεται και ο τρόπος θεραπείας μιας αποστατημένης καρδιάς.

«H ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» (ανάλυση στη Γένεση Α:26-27)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 05 - 0

Α΄ έκδοση: 01/1996 – B΄ έκδοση: 04/2003
Ανατύπωση: 2007, 2016, 11/2021 - Σελίδες 76

Μια λεπτομερής ανάλυση και μελέτη στη Γένεση Α:26-27
Μια απολογητική και ερμηνευτική μελέτη.

Μέσα στην Αγία Γραφή υπάρχουν πολλές προφητείες, άλλωστε η Βίβλος είναι ένα κατεξοχήν προφητικό βιβλίο, αλλά η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που συναντάμε μέσα στις σελίδες της και αναφέρεται στη Γένεση Α:26-27 είναι συγκλονιστική σε αποκάλυψη.

Γνώριζε, πως ο Θεός:

ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ την άπειρη αγάπη Του για τον αμαρτωλό άνθρωπο,
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ το σχέδιο για τη σωτηρία του, και
ΔΕΙΧΝΕΙ την πρόθεσή Του να γίνει ο άνθρωπος «όμοιος» με Αυτόν.
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη του Λόγου του Θεού.

«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ»
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 06 - 7
Α΄ έκδοση: 01/1996 - B΄ έκδοση: 11/2021 - Σελίδες 88

Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στην Αγία Γραφή, τα οποία από πολλούς θρησκευτικούς κύκλους, αναλυτές και σχολιαστές της Βίβλου χαρακτηρίζονται σαν «καυτά» και «απαγορευμένα». Ένα τέτοιο θέμα είναι σχετικά και με το ερώτημα πολλών πιστών «Εάν ο Ιησούς Χριστός είχε και άλλα ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ αδέλφια;»

Στο βιβλίο αυτό δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα:

- Είχε πράγματι ο Ιησούς άλλα αδέλφια;
- Εάν είχε, ήταν από τη Μαριάμ και τον θετό πατέρα Του τον Ιωσήφ, ή όχι;
- Ποια ήταν η θέση της Μαριάμ στους πρώτους αποστολικούς χρόνους;
- Τι μας αποκαλύπτει η Βίβλος γι’ αυτό το «καυτό» θέμα;
- Υπάρχει ειδωλολατρική επίδραση στους μετέπειτα αιώνες;

«ΚΑΘΑΡΑ και ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΖΩΑ - Βίβλος και Υγιεινή διατροφή»
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 25 - 8
Αρχική έκδοση: 10/1991
Α’ έκδοση: 02/2017 - Σελίδες 80
Ανατύπωση: 03.2021
------------------------------------------------
Η Βίβλος, η Αγία Γραφή, στο βιβλίο του Λευιτικού, κεφ.ΙΑ/11 διαχωρίζει τα ζώα σε ΚΑΘΑΡΑ που ο Θεός τα ξεχώρισε ως κατάλληλη τροφή για τον άνθρωπο και σε ΑΚΑΘΑΡΤΑ που δεν τρώγονται. Επ’ αυτού σήμερα η πλέον διαδεδομένη άποψη που επικρατεί είναι ότι μπορούμε να τρώμε ελεύθερα απ’ όλα τα ζώα, γιατί δεν βρισκόμαστε πλέον κάτω από το δεσμευτικό νόμο της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά βρισκόμαστε στο νόμο της ελευθερίας και της χάρης της Καινής Διαθήκης. Πολλές όμως ομάδες και κινήσεις δέχονται ότι ο διαχωρισμός σε καθαρά και ακάθαρτα εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα και ποτέ ο Θεός δεν κατήργησε αυτό το νόμο Του, παρουσιάζοντας προς τούτο τεκμηριωμένα επιχειρήματα από τη Βίβλο.

Τα ερωτήματα που απασχολούν ένα μελετητή της Βίβλου και εκζητητή της αλήθειας είναι:
Ποιοι ήσαν οι λόγοι που ο Θεός έκανε αυτό το διαχωρισμό;
Ήσαν λόγοι υγείας, φυσικοί ή πνευματικοί λόγοι;
Υπάρχει τυπολογία στο διαχωρισμό σε καθαρά & ακάθαρτα ζώα;
Σήμερα ισχύει αυτός ο διαχωρισμός, ναι ή όχι;
Εάν ΝΑΙ, για ποιο λόγο ισχύει; Εάν ΟΧΙ, γιατί καταργήθηκε;
Υπάρχει σχέση ανάμεσα σε ειδωλόθυτα και ακάθαρτα ζώα;
Γιατί πρέπει να απέχουμε από τα πνικτά ζώα;

Στη μελέτη μας αυτή, εξετάζουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, εάν ο διαχωρισμός του νόμου της Παλαιάς Διαθήκης σε ΚΑΘΑΡΑ και ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΖΩΑ ισχύει και για την περίοδο της Καινής Διαθήκης ή καταργήθηκε. Παρουσιάζουμε με αντικειμενικότητα και με λεπτομέρειες τα επιχειρήματα και των 2 πλευρών. Εάν καταργήθηκε, φυσικά δεν υπάρχει θέμα κατάκρισης για τον τρώγοντα. Εάν όμως δεν καταργήθηκε, η ευθύνη του κάθε πιστού, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, αλλά δεν την εφαρμόζει, είναι πολύ μεγάλη ενώπιον του Κυρίου και πως μπορεί να παρακούσει το Λόγο Του; Στο τέλος, ο ειλικρινής αναγνώστης, που επιποθεί την αλήθεια, από μόνος του θα οδηγηθεί σε ασφαλές συμπέρασμα και θα είναι πλέον πεπεισμένος για το ποια είναι η αλήθεια του Λόγου του Θεού.

978 - 960 - 6783 - 17 - 3
Α΄ έκδοση: 04/1997 - Β΄ έκδοση: 04/2003 - Ανατύπωση: 2022 - Σελίδες 84

Το βιβλίο αυτό αναλύει με σύντομο τρόπο ένα από τα πιο βασικά θέματα της Βίβλου και αφορά προσωπικά τον κάθε αναγεννημένο πιστό:

• Σε ποιο ΟΝΟΜΑ πρέπει να βαπτιζόμαστε στο νερό: Στο «όνομα του ΙΗΣΟΥ» ή στο όνομα των τίτλων, δηλαδή «του ΠΑΤΡΟΣ, και του ΥΙΟΥ, και του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ;»

• Τι εφάρμοζε η πρώτη εκκλησία; Τι αναφέρεται στις «Πράξεις των Αποστόλων;»

• Ποια είναι η ερμηνεία των εδαφίων Ματθαίος ΚΗ/28:19 και Πράξεις Β/2:38;

• Ποιοι και γιατί πρέπει να βαπτίζονται;

• Πρέπει να ακολουθούμε το νηπιοβάπτισμα;

Αυτά και πολλά άλλα σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν τον κάθε πιστό σχετικά με το βάπτισμα στο νερό βρίσκουν την απάντηση στις σελίδες του βιβλίου αυτού.

«ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ»
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ: Η ομολογία μου
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 34 - 0
Αρχική έκδοση (χωρίς ISBN): 03/1998
Α' έκδοση: 11/2007 -
Β' έκδοση 11/2019 βελτιωμένη σε ΚΕΙΜΕΝΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ( σελίδες 88 )

(1) Το βιβλίο αυτό είναι ένα βιογραφικό βιβλίο, που παρουσιάζει τη ζωή, την πορεία και το έργο ενός ανθρώπου του Θεού. Το όνομά του είναι Αλκιβιάδης Τζελέπης. Ξεκίνησε από ένα χωριό του Αιγίου, μεγαλώνοντας μέσα σε δύσκολα χρόνια. Όταν ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο, είχε μια προσωπική γνωριμία με τον Ιησού Χριστό, που άλλαξε ριζικά την πορεία του και η ζωή του απέκτησε νέο περιεχόμενο και σκοπό.

Περιγράφεται από τον ίδιο ποια ήταν η παιδική του ηλικία, ποιες ήσαν οι πνευματικές του αναζητήσεις από πολύ μικρός, ποια ήταν τα πρώτα του βήματα ως φοιτητής και τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να γνωρίσει προσωπικά τον Ιησού.

(2) Περιγράφει με παραστατικό τρόπο πως αναγεννήθηκε και βαπτίσθηκε με το άγιο Πνεύμα του Θεού, ποιοι άνθρωποι ήταν γι' αυτόν πνευματικά στηρίγματα, πως και με ποιους συνεργάστηκε μέσα στο έργο του Θεού, τι προβλήματα είχε σαν αναγεννημένος πιστός στη δουλειά του, πως τα πνευματικά βιβλία που έχει γράψει έγιναν μια πηγή ευλογίας για εκατοντάδες ανθρώπους σε Ελλάδα και εξωτερικό και πως ο Κύριος τον έχρισε και τον οδήγησε να εργαστεί ως κήρυκας του Λόγου του, μεταφέροντας το μήνυμα του ευαγγελίου, μέσα από CD, DVD και το διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο.

(3) Τα γεγονότα που προστέθηκαν στη Β' βελτιωμένη έκδοση του 2019 αφορούν (α) τη συνεργασία του Αλκιβιάδη Τζελέπη με το Γιώργο Παππά και (β) τις διώξεις που είχε στην υπηρεσία του από συναδέλφους του, για λόγους εμπάθειας, οι οποίες εντάθηκαν με δημοσιεύματα που έγιναν πρωτοσέλιδο, με μεγάλους γαργαλιστικούς τίτλους, όπως «ΜΑΓΟΣ, ανώτερος στέλεχος του κράτους», «απίστευτη υπόθεση τσαρλατανισμού» και πολλά άλλα.

Επίσης στη Β' έκδοση προστέθηκε και πολύ φωτογραφικό υλικό!!

Στο τέλος του βιβλίου γίνεται παρουσίαση μερικών σημαντικών έργων του συγγραφέα, ευχαριστηρίων επιστολών από σημαίνοντα πρόσωπα της χώρας μας (Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αρχιεπίσκοπο, Δημάρχους, κλπ) και δημοσιευμάτων εφημερίδων με κριτικές – σχόλια των έργων του.

«TO ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ»
Η δύναμη της Πεντηκοστής
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 38 - 8
Α΄ έκδοση: 08/1990 (Σελίδες 280) - Β΄ έκδοση: 12/2004
Ανατύπωση Β' έκδοσης: 11/2012
Γ΄ έκδοση: 11/2021 (Σελίδες 526)

1. Η ανάσταση του Ιησού Χριστού είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν μέσα στην παγκόσμια ανθρώπινη ιστορία. Πλην όμως όταν συνέβηκε αυτό, ήταν ένα γεγονός που πέρασε απαρατήρητο, γιατί το γνώριζαν μόνο αυτοί στους οποίους ο Ιησούς παρουσιάστηκε (αρχικά στις γυναίκες στο μνήμα, μετά στους μαθητές Του, στους δύο μαθητές προς Εμμαούς, κλπ). Μετά από 50 ημέρες από την ανάσταση του Ιησού συνέβηκε ένα άλλο γεγονός, που όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο, αλλά συγκλόνισε μια ολόκληρη πόλη, την Ιερουσαλήμ και το γεγονός αυτό είχε άμεσες προεκτάσεις σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο, φθάνει μέχρι τις ημέρες μας και θα συνεχίσει μέχρι την αρπαγή της εκκλησίας..


2. Μία ομάδα από 120 μαθητές προσευχόντουσαν και περίμεναν την επαγγελία του αγίου Πνεύματος, όπως τους υποσχέθηκε ο Ιησούς. Την ημέρα της Πεντηκοστής αυτό έγινε πραγματικότητα και μία ολόκληρη πόλη συγκεντρώθηκε στο οίκημα που ήσαν οι μαθητές για να δουν τι συνέβηκε και τους άκουγαν να δοξάζουν τον Θεό σε ξένες γλώσσες. Μετά από λίγο ο απόστολος Πέτρος γεμάτος από τη δύναμη του Πνεύματος μίλησε στους συγκεντρωμένους και 3.000 πίστεψαν στον Κύριο και Ιησού, που πιο αργότερα ο αριθμός των πιστών αυξήθηκε σε 5.000 και πιο μετά σε «πλήθος πολύ».


3. Από τότε που συνέβηκε το θαυμαστό γεγονός πλήθος ανθρώπων έχουν δεχτεί στη ζωή τους την εμπειρία της Πεντηκοστής, και έχουν λάβει τη «δύναμη εξ ύψους», πλην όμως μέσα στην πορεία των αιώνων ο Διάβολος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου δεν έμεινε αδρανής και δημιούργησε αμφιβολίες και ερωτηματικά, εάν το βάπτισμα με το άγιο Πνεύμα του Θεού, ήταν μόνο για την πρώτη αποστολική εκκλησία ή είναι για όλες τις εποχές, άρα είναι και για εμάς σήμερα, που ζούμε στον 21ο αιώνα.

4. Στο βιβλίο αυτό δίνεται αξιόπιστη απάντηση εάν η εμπειρία της Πεντηκοστής, που έχει καταστεί ένα σημείο αντιλεγόμενο, είναι και για εμάς σήμερα, παρουσιάζοντας τις απόψεις και τις δογματικές θέσεις όλων των ομολογιών, ώστε η ανάλυση και η ερμηνεία να είναι αντικειμενική και όχι υποκειμενική.

Μερικά από τα περιεχόμενα του βιβλίου είναι:

• Η υπόσχεση του Θεού να εκχέει το Πνεύμα Του επί «πάσαν σάρκα».
• Το έργο του αγίου Πνεύματος στην περίοδο της Παλαιάς Διαθήκης.
• Ποιο είναι το «σημείον» της εκπλήρωσης της υπόσχεσης του Θεού.
• Παρουσίαση 12 αρνητικών επιχειρημάτων για τη σημερινή εκπλήρωση.
• Αποτελέσματα και οφέλη από το βάπτισμα με το άγιο Πνεύμα.
• Τα χαρίσματα του αγίου Πνεύματος και η χρησιμότητά τους.
• Ποια είναι η διαφορά της «αναγέννησης» με το «βάπτισμα εν Πνεύματι»

«Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»
(3 προφητικές οράσεις)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 3 - 2
Α΄ έκδοση: 07/1998 - Β΄ έκδοση: 06/2007
Γ΄ έκδοση:12/2020 (βελτιωμένη) - Σελίδες 88

(1) ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που αποτελείται από τρία (αυτοτελή) θέματα, τα οποία μεταξύ τους παρουσιάζουν μια θαυμαστή ενότητα και αποτελούν μια ΤΡΙΛΟΓΙΑ. Τα δύο πρώτα με τίτλο «Η ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ» και «ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ» έχουν γραφτεί από τον παγκοσμίου φήμης εργάτη του ευαγγελίου Ρικ Τζόινερ, συγγραφέα πολλών βιβλίων και το τρίτο που φέρει τον τίτλο «Ο ΥΙΟΣ Ο ΑΡΣΕΝ» και που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου, έχει γραφτεί από τον Αλκιβιάδη Τζελέπη, συγγραφέα επίσης πολλών πνευματικών βιβλίων και εργάτη του Λόγου του Θεού, από τη διακονία του οποίου έχουν ευλογηθεί εκατοντάδες ψυχές σ’ όλη την Ελλάδα. Τα τρία βιβλία, αν και γραμμένα από διαφορετικούς συγγραφείς, παρουσιάζουν με γλαφυρότητα το ίδιο θαυμαστό μήνυμα.

(2) ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που μας μεταφέρει στα τέλη των εσχάτων καιρών και στα συγκλονιστικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα και θα μορφώσουν το ένδοξο σώμα της «εκκλησίας της φιλαδέλφειας», της εκκλησίας της αρπαγής, επάνω στην οποία ο Κύριος Ιησούς θα επιθέσει μεγάλη δόξα.

(3) ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που θα ανατρέψει την πορεία σου και τη διακονία σου. Η υπόσχεση του Κυρίου για τον επερχόμενο μεγάλο «θερισμό» των ψυχών, για το «νέον πράγμα» που Αυτός ετοιμάζει, για τον άφθονο «καλόν οίνον» που θα δώσει στο λαό Του και για την καταρρακτώδη «όψιμη βροχή» του αγίου Πνεύματός Του, θα είναι μόνο γι’ αυτούς που ανήκουν στις τάξεις του ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. Ποιος θα είναι ο «Ισχυρός Πολεμιστής;» Την απάντηση θα την βρεις μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού.

«ΠΟΛΕΜΟΣ και ΝΙΚΗ»
Η Μεγάλη Μάχη ΣΑΡΚΑΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 4 - 9
Α΄ έκδοση: 04/1999 - Β΄ έκδοση: 06/2007
Γ΄ έκδοση: 03/2022 ( Σελίδες 92)

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ καθαρά προφητικό και αποκαλυπτικό, που θα σας συγκλονίσει με τις περιγραφές του. Μαζί με τα βιβλία «Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» και «Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ», του ίδιου συγγραφέα αποτελούν μια θαυμαστή τριλογία. Ένα ντοκουμέντο για τη σημερινή κατάσταση της εκκλησίας του Κυρίου Ιησού Χριστού, αλλά και για τη μέλ-λουσα δόξα της.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που περιγράφει το συνεχή πόλεμο της σάρκας και του πνεύματος. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ (η σαρκική εκκλησία) μάχεται την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (την πνευματική εκκλησία). Ο σαρκικός χριστιανός μάχεται και διώκει τον πνευματικό χριστιανό, μια διαμάχη με αποτελέσματα τραγικά.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που μας μεταφέρει στα τέλη των εσχάτων καιρών και στα συγκλονιστικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα και θα μορφώσουν το ένδοξο σώμα της «εκκλησίας της Φιλαδέλφειας», της «εκκλησίας της αρπαγής», επάνω στην οποία ο Κύριος Ιησούς θα επιθέσει μεγάλη δόξα.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που θα ανατρέψει την πορεία σου και τη διακονία σου. Η υπόσχεση του Κυρίου για τον επερχόμενο μεγάλο «θερισμό» των ψυχών, για το «νέον πράγμα» που ετοιμάζει και για την «όψιμη βροχή» που πρόκειται να βρέξει, θα είναι μόνο γι’ αυτούς που ανήκουν στη «νύμφη εκκλησία», στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, που θα’ ρθει να την παραλάβει ο νυμφίος Ιησούς στο μεσουράνημα, κατά την υπόσχεσή Του.