ΕΥΗ ΜΑΚΡΙΔΟΥ_πάρε θέση_Hellas62 (2.17.35') Παρουσίαση: Μέμος Σακελλαρίου

Το παρόν βίντεο είναι συνολικής διάρκειας 137 και αποτελείται από 2 μέρη:
Το «Μέρος ΠΡΩΤΟ» (διάρκειας 77) αναφέρεται στη συγκλονιστική μαρτυρία μιας νεαρής κοπέλας στα χρόνια της δικτατορίας , όπου μαζί με το σύζυγό της έκρυβαν στο σπίτι τους στη Φιλοθέη το Μίκη ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Εκεί για πρώτη φορά ζητά με προσευχή από τον Ιησού να τους προφυλάξει από τους διώκτες τους . Αφού φυγάδευσαν το Μ.Θεοδωράκη, συλλαμβάνονται αργότερα από τη στρατιωτική Αστυνομία και οδηγούνται στις φυλακές -κολαστήρια της οδού Μπουμπουλίνας (ΕΑΤ-ΕΣΑ). Εκεί για δεύτερη φορά ζητεί βοήθεια από το Θεό με ένθερμη προσευχή για να την ελευθερώσει .

Παρέμεινε στις φυλακές της οδού Μπουμπουλίνας για δύο μήνες , στην αρχή στην απομόνωση και αργότερα με άλλες γυναίκες σε μεγαλύτερο θάλαμο . Ενώ αυτή εκζητούσε από τον Ιησού λύση στο πρόβλημά της και διάβαζε και μία Αγία Γραφή που με θαυμαστό τρόπο ο Θεός της είχε προμηθεύσει, οι άλλες συγκρατούμενές της έκαναν τελετές μαγείας. Δίπλα τους ήταν φυλακισμένος και ο Μίκης Θεοδωράκης, που είχε ήδη συλληφθεί, ενώ κρυβόταν σε κάποιο σπίτι στο Δαφνί.

Μέσα στους δύο μήνες είδε και κυρίως άκουγε τα τρομερά βασανιστήρια των πολιτικών κρατουμένων , με φοβερότερο απ 'όλα του Αντρέα ΛENTAKH, εξ' αιτίας του οποίου έπαθε νευρικό κλονισμό, όταν τον βασάνιζαν στην ταράτσα του κτιρίου και για το γεγονός αυτό ο Μίκης συνέθεσε αργότερα το γνωστό τραγούδι «Κτυπούν στην ταράτσα τον Ανδρέα».

Με θαυμαστό τρόπο ο Θεός την ελευθερώνει και περιμένει να δικαστεί μαζί με το σύζυγό της από το έκτακτο στρατοδικείο . Εκεί η ίδια «αθωώνεται» και ο σύζυγός της αποφυλακίζεται με 5ετή αναστολή, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από στρατιωτικό δικαστήριο της εποχής εκείνης.

Μια συγκλονιστική αφήγηση για την παντοδυναμία του Ιησού Χριστού και για το πώς Αυτός επεμβαίνει και αλλάζει τις καταστάσεις όταν με προσευχή Του το ζητάμε . Ο Ιησούς Χριστός είναι ο ίδιος και σήμερα, απαντά στην κραυγή της καρδιά μας και μας ελευθερώνει απ 'όλες τις θλίψεις μας.

Το «Μέρος ΔΕΥΤΕΡΟ» (διάρκειας 60) περιλαμβάνει ύμνους - τραγούδια λατρείας και δοξολογίας.

ΑΒΕΡΚΙΟΣ & ΛΕΝΙΑ_πάρε θέση_Hellas 62 (2.46.45') Παρουσίαση: Μέμος Σακελλαρίου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη από το υπέροχο μουσικό ντουέτο ΑΒΕΡΚΙΟΣ και ΛΕΝΙΑ . Ένα τρίωρο πρόγραμμα που θα αγγίξει κάθε καρδιά. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στις 05/08/1995 στο κανάλι Hellas 62 και επανεκδίδεται σε DVD (Bελτιωμένη έκδοση - 03/2015). Το βίντεο είναι συνολικής διάρκειας 167 και αποτελείται από 2 μέρη:

Το ΠΡΩΤΟ μέρος του βίντεο περιλαμβάνει τη συνέντευξη με μαρτυρίες, ομολογίες, προσευχές για τους τηλεθεατές, πνευματικά μηνύματα και μουσικό πρόγραμμα με 4 ζωντανά που ερμηνεύουν τραγούδια ΟΙ Αβέρκιος ΚΑΙ Λένια Αβέρκιου

μέρος Το ΔΕΥΤΕΡΟ του βίντεο (διάρκειας 77 ') Περιέχει 20 τραγούδια που ερμηνεύουν με μοναδικό τρόπο οι ΑΒΕΡΚΙΟΣ και ΛΕΝΙΑ , οι στίχοι και η μουσική των οποίων ανήκει στους ίδιους .

Εξαιρετική είναι και η παρουσίαση της συνέντευξης από το Μέμο Σακελλαρίου , όπου στο δύσκολο ρόλο του οικοδεσπότη της εκπομπής, η προσωπική του ευλογημένη σφραγίδα είναι έκδηλη σε όλη της διάρκειας της εκπομπής.

Πιστεύω ότι το βίντεο (DVD) αυτό θα είναι μια ευλογία για τον καθένα που θα το δει και θα γίνει ένα μέσο για να αγγιχθεί δυναμικά κάθε καρδιά .

TOM NTEMEΡΙ_πάρε θέση_Hellas 62 (1.48.46') Παρουσίαση: Φώτης Ρωμαίος

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Ελληνικής καταγωγής ΤΟΜ ΜΤΕΜΕΡΙ , Υφυπουργό Οικισμού της κυβέρνησης Ρόναλντ Ρήγκαν. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στις 02/07/1995 στο κανάλι Hellas 62 και στην εκπομπή «πάρε θέση». Επανεκδίδεται σε DVD (βελτιωμένη έκδοση - 03/2015) από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής συλλογής «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ». Το βίντεο είναι συνολικής διάρκειας 108και αποτελείται από 2 μέρη:

Το ΠΡΩΤΟ μέρος του βίντεο περιλαμβάνει τη συνέντευξη με μαρτυρίες από την προσωπική ζωή του καλεσμένου της εκπομπής , μηνύματα από τους τηλεθεατές, καθώς και μουσικό πρόγραμμα με 3 ζωντανά τραγούδια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που ερμηνεύουν κατά σειρά οι Ξενοφών Ιωαννίδης,

Γιασουμής Αναστασίου ΚΑΙ Το ντουέτο Αβέρκιος ΚΑΙ Λένια Αβέρκιου Το ΔΕΥΤΕΡΟ μέρος ΤΟΥ βίντεο περιέχει 10 τραγούδια ευαγγέλιο (λατρείας και δοξολογίας) που ερμηνεύουν ΜΕ Μοναδικό τρόπο Έλληνες χριστιανοί Καλλιτέχνες

Εξαιρετική ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ το η Παρουσίαση Της συνέντευξης Από Το ΦΩΤΗ ΡΩΜΑΙΟ, όπου στο δύσκολο ρόλο του οικοδεσπότη της εκπομπής, η προσωπική του σφραγίδα είναι έκδηλη σε όλη της διάρκειας της εκπομπής .

Πιστεύω ότι το βίντεο (DVD) αυτό θα είναι μια ευλογία για τον καθένα που θα το δει και θα γίνει ένα μέσο για να αγγιχτεί δυναμικά κάθε καρδιά .

ΚΙΚΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_πάρε θέση_Hellas 62 (2.08.10'') Παρουσίαση: Φώτης Ρωμαίος

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ:
Μια συνέντευξη με τον ΚΙΚΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, DJ σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πώς ενεργούν οι πονηρές σατανικές δυνάμεις ώστε να αιχμαλωτίσουν άτομα δια μέσου της μουσικής .

Η συνέντευξη δόθηκε στις 03/28/1995 στο κανάλι Hellas 62 και στην εκπομπή «πάρε θέση». Επανεκδίδεται σε DVD (βελτιωμένη έκδοση - 03/2015) από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής συλλογής «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ». Το βίντεο είναι συνολικής διάρκειας 128και αποτελείται από 2 μέρη: Το ΠΡΩΤΟ μέρος του βίντεο περιλαμβάνει τη συνέντευξη με τον καλεσμένο της εκπομπής. Το ΔΕΥΤΕΡΟ μέρος του βίντεο περιέχει τραγούδια ευαγγέλιο (λατρείας και δοξολογίας) που ερμηνεύουν με μοναδικό τρόπο Έλληνες χριστιανοί καλλιτέχνες.

Παρουσιαστής της εκπομπής ήταν ο ΦΩΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΣ, όπου με μοναδικό και εξαιρετικό τρόπο οδηγούσε και κατεύθυνε τη συζήτηση στα καίρια και ζωτικά θέματα που απασχολούσαν τότε τους ακροατές, αλλά γενικά και κάθε ειλικρινή εκζητητή της αλήθειας σε όλες τις εποχές, ακόμα και σήμερα. Ως οικοδεσπότης της εκπομπής, τον χαρακτήριζε η υπευθυνότητα στην άψογη παρουσίαση της εκπομής. Πιστεύω ότι το βίντεο (DVD) αυτό θα είναι μια ευλογία για τον καθένα που θα το δει και θα γίνει ένα μέσο για να αγγιχθεί δυναμικά κάθε καρδιά.

Την ίδια περίοδο, που ο καλεσμένος της εκπομπής Κίκκος Παπαδόπουλος έδωσε την συνέντευξη στον Hellas62, έδωσε συνέντευξη και στο κανάλι Star Channel στην εκπομπή «ΑντιSTAR» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, η οποία συνέντευξη επίσης έχει διασωθεί από τη διακονία «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ» αλλά γενικά και κάθε ειλικρινή εκζητητή της αλήθειας σε όλες τις εποχές, ακόμα και σήμερα. Ως οικοδεσπότης της εκπομπής, τον χαρακτήριζε η υπευθυνότητα στην άψογη παρουσίαση της εκπομής. Πιστεύω ότι το βίντεο (DVD) αυτό θα είναι μια ευλογία για τον καθένα που θα το δει και θα γίνει ένα μέσο για να αγγιχθεί δυναμικά κάθε καρδιά. Την ίδια περίοδο, που ο καλεσμένος της εκπομπής Κίκκος Παπαδόπουλος έδωσε την συνέντευξη στον Hellas62, έδωσε συνέντευξη και στο κανάλι Star Channel στην εκπομπή «ΑντιSTAR» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, η οποία συνέντευξη επίσης έχει διασωθεί από τη διακονία «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ» αλλά γενικά και κάθε ειλικρινή εκζητητή της αλήθειας σε όλες τις εποχές, ακόμα και σήμερα. Ως οικοδεσπότης της εκπομπής, τον χαρακτήριζε η υπευθυνότητα στην άψογη παρουσίαση της εκπομής. Πιστεύω ότι το βίντεο (DVD) αυτό θα είναι μια ευλογία για τον καθένα που θα το δει και θα γίνει ένα μέσο για να αγγιχθεί δυναμικά κάθε καρδιά. Την ίδια περίοδο, που ο καλεσμένος της εκπομπής Κίκκος Παπαδόπουλος έδωσε την συνέντευξη στον Hellas62, έδωσε συνέντευξη και στο κανάλι Star Channel στην εκπομπή «ΑντιSTAR» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, η οποία συνέντευξη επίσης έχει διασωθεί από τη διακονία «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ» Πιστεύω ότι το βίντεο (DVD) αυτό θα είναι μια ευλογία για τον καθένα που θα το δει και θα γίνει ένα μέσο για να αγγιχθεί δυναμικά κάθε καρδιά. Την ίδια περίοδο, που ο καλεσμένος της εκπομπής Κίκκος Παπαδόπουλος έδωσε την συνέντευξη στον Hellas62, έδωσε συνέντευξη και στο κανάλι Star Channel στην εκπομπή «ΑντιSTAR» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, η οποία συνέντευξη επίσης έχει διασωθεί από τη διακονία «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ» Πιστεύω ότι το βίντεο (DVD) αυτό θα είναι μια ευλογία για τον καθένα που θα το δει και θα γίνει ένα μέσο για να αγγιχθεί δυναμικά κάθε καρδιά. Την ίδια περίοδο, που ο καλεσμένος της εκπομπής Κίκκος Παπαδόπουλος έδωσε την συνέντευξη στον Hellas62, έδωσε συνέντευξη και στο κανάλι Star Channel στην εκπομπή «ΑντιSTAR» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, η οποία συνέντευξη επίσης έχει διασωθεί από τη διακονία «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ»

ΚΙΚΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ_ΑντιSTAR 1995 (1.41.31')

«Αντι STAR» είναι ο τίτλος δημοσιογραφικής εκπομπής που παρουσίαζε το κανάλι Star Channel με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ. Στο βίντεο αυτό καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο ΚΙΚΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , DJ σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο, γνώστης και ερευνητής για το πώς ενεργούν οι πονηρές σατανικές δυνάμεις ώστε να αιχμαλωτίσουν άτομα δια μέσου της μουσικής .

Η συνέντευξη δόθηκε το Φεβρουάριο του 1995 και επανεκδίδεται σε DVD (βελτιωμένη έκδοση - 03/2015) από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής συλλογής «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ». Το βίντεο είναι συνολικής διάρκειας 102και αποτελείται από 2 μέρη: Το ΠΡΩΤΟ μέρος του βίντεο περιλαμβάνει τη συνέντευξη με τον καλεσμένο της εκπομπής (65 '). Το ΔΕΥΤΕΡΟ μέρος του βίντεο περιέχει τραγούδια ευαγγέλιο (λατρείας και δοξολογίας) που ερμηνεύουν με μοναδικό τρόπο Έλληνες χριστιανοί καλλιτέχνες (37 ').

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤ.ΜΟΥΣΙΚΗΣ_Συνέντευξη ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ_Hellas 62 (51.45')

«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ» - Μια εκπομπή του Hellas 62 channel.
Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής: ΘΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Επιμέλεια επανέκδοσης και παραγωγής DVD: "FILADELFOS channel", με υπεύθυνο τον Αλκιβιάδη Τζελέπη

ΗΛΙΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ_ενάντια στο ρεύμα_Hellas 62 (1.35.29')

«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ» - Μια εκπομπή του Hellas 62 channel.
Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής: ΘΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ.
Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο ΗΛΙΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ, υπεύθυνος τότε (1993) της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ» (Π.Ι.Σ.). Σήμερα, έτος 2015, είναι υπεύθυνος της διακονίας «ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» (Κέντρο Ελέους), που είναι συνέχεια της Π.Ι.Σ .. Πρόκειται για μια διακονία που υποστηρίζει κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα .

Επιμέλεια επανέκδοσης και παραγωγής DVD: "FILADELFOS Channel", με υπεύθυνο τον Αλκιβιάδη Τζελέπη - Στοιχεία επικοινωνίας:
E-MAIL: filadelfos02@hotmail.com
FACEBOOK: Alkiviadis Tzelepis (Groups/FILADELFOS)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΗΣ_ενάντια στο ρεύμα_Hellas 62 (1.35.31')

«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ» - Μια εκπομπή του Hellas 62 channel.
Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής: ΘΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Επιμέλεια επανέκδοσης και παραγωγής DVD: "FILADELFOS channel", με υπεύθυνο τον Αλκιβιάδη Τζελέπη

TAKΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ_ενάντια στο ρεύμα_Hellas 62 (2.02.09')

«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ» - Μια εκπομπή του Hellas 62 channel.
Επιμέλεια και παρουσίαση εκπομπής: ΘΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Επιμέλεια επανέκδοσης και παραγωγής DVD: "FILADELFOS channel", με υπεύθυνο τον Αλκιβιάδη Τζελέπη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - Εορταστικο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Hellas62

Παρουσίαση - Επιμέλεια: ΘΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ 1993
Επανέκδοση σε DVD: ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ 02/2019

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ_Εκπομπές από τον Hellas 62

Παρουσίαση - Επιμέλεια: Λεωνίδας Φέγγος

ΙΣΤΟΡΙΑ της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ_Hellas 62_Στέφανος Κατσάρκας (119')

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Το παραπάνω βίντεο DVD, διάρκειας 2 ωρών (119 '), παρουσιάζει ένα από τα πιο αξιόλογα μουσικά έργα που έχουν γίνει στον Ελλαδικό χώρο .
Πρόκειται για μια σειρά εβδομαδιαίων ημίωρων προγραμμάτων που παρουσιαζόταν στο Χριστιανικό κανάλι «ΗELLAS 62. Την παρουσίαση και επιμέλεια των προγραμμάτων είχε ο μαέστρος Στέφανος Κατσάρκας . Από τις τηλεοπτικές παρουσιάσεις διασώθηκαν σε βιντεοκασέτες (VHS) 4 μόνο εκπομπές, τις οποίες μετά από 20 έτη (Ιούνιος 2016) μετατράπηκαν σε ψηφιακή μορφή από την διακονία «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ».

Το παρόν βίντεο DVD περιλαμβάνει τις παρακάτω 4 εκπομπές αυτές και αποτελεί μια σπάνια συλλεκτική επανέκδοση της εξαιρετικής αυτής σειράς :
(1) ΧΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (22 ')
(2) ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ &
ΗΠΑ (36 ') (3) Η ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ (22')
(4) ΝΕΓΡΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ / Εκκλησιαστικά (33 ')

Η σειρά είχε εκδοθεί αρχικά το έτος 1996 σε 2 κασέτες ήχου και ήταν μια παραγωγή του «Λόγος Μουσική». Μετά από 20 έτη (06/2016) επανεκδίδεται σε ψηφιακή μορφή (CD / DVD), προκειμένου ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ μια εξαιρετική και μοναδική στο είδος της μουσική εργασία , η οποία είναι αποκλειστικό δημιούργημα του Στέφανου Κατσάρκα, ο οποίος και διευθύνει τη χορωδία της Ε. Ε.Ε. Χρόνια Θεσσαλονίκης

ΣΤΗΝ Αρχή ΤΟΥ DVD γίνεται παρουσίαση (υπό μορφη τρέιλερ, διάρκειας 2.45) όλης της σειράς, όπως αυτή έχει διασωθεί σήμερα και υπάρχει στην ιδιωτική συλλογή «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ». ΟΥΡΑΝΟΥ Στο βίντεο αυτό ακούγεται η χορωδία της Ε.Ε.Ε.Θεσσαλονίκης να ψάλλει τον ύμνο «ΘΑΜΠΟΣ Τ». Η μουσική ανήκει στο Μάνο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και οι στίχοι στο Σώτη ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ .

Ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» είναι πολύ λίγο για να εκφράσει τις ευχαριστίες μας προς τους δημιουργούς της όλης σειράς , με προεξέχοντα την ψυχή του μουσικού αυτού έργου Στέφανου Κατσάρκα . Το έργο αυτό παραμένει επίκαιρο και στις ημέρες μας που ζούμε , που η εποχή μας έχει χαρακτηρισθεί ως ηλεκτρονική-ψηφιακή εποχή και στη μουσική τεχνοτροπία και παρουσίαση τα πάντα εξελίσσονται και συνέχεια αλλάζουν .

Σχόλια

28.12.2021 21:47

Kikkos Papadopoulos

Agapite Alkiviadi,
Eimai o Kikkos Papadopoulos kai tha ithela na exw tin ekpompi me tin Natasa Ragiou sto Star Channel. Parakalw epikoinwniste mazi mou.

O Kyrios na sas eulogei!

28.12.2021 23:24

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

Αγαπητέ Κίκκο άφησέ μου το email σου για να επικοινωνήσουμε!!