ΟΙ 5 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ

μια συγκλονιστική προφητική αποκάλυψη

για τις επερχόμενες κρίσεις επάνω στη Γη

  

«Θα σηκωθεί έθνος εναντίον έθνους, και βασίλειο εναντίον βασιλείου και θα γίνουν πείνα, επιδημίες και σεισμοί σε διάφορους τόπους. Όλα αυτά θα είναι Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΩΔΙΝΩΝ…..επάνω στη Γη» (Ιησούς. Χριστός, βλ. Ματθαίος ΚΔ/24:7-8) 

«Πριν ΚΟΙΛΟΠΟΝΗΣΕΙ γέννησε, πριν έρθουν οι πόνοι της ελευθερώθηκε και γέννησε αρσενικό. Ποιος άκουσε ένα τέτοιο πράγμα; (Είναι δυνατόν) ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ Η ΓΗ μέσα σε μια μέρα; Αλλά η Σιών όταν ΚΟΙΛΟΠΟΝΗΣΕ γέννησε τα παιδιά της…»  (Ησαϊας Ξς΄/66:7-8)

 

     Tο παρακάτω μήνυμα δόθηκε από το Θεό σ' έναν αφιερωμένο εργάτη Του, το δρ. Σαμουήλ Δοκτοριάν τον Ιούνιο του έτους 1998, ενώ βρισκόταν στο νησί της Πάτμου. Ο Δοκτοριάν έχει διακονήσει το λόγο του Θεού σ' ολόκληρο τον κόσμο και η μαρτυρία του για τον Κύριο Ιησού έχει αφήσει αιώνιους καρπούς. 

    Προ πολλών ετών είχε επισκεφτεί και την Ελλάδα για το σκοπό αυτό και η επίσκεψή του αυτή άφησε τη σφραγίδα του Θεού χαραγμένη βαθιά στις καρδιές των ανθρώπων, που διακόνησε. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που η αίθουσα της οδού Ευριπίδου, στον 7ο όροφο, αποδείχτηκε πολύ μικρή για μια τέτοια μεγαλειώδη συγκέντρωση. Το ισόγειο, οι διάδρομοι και οι σκάλες όλου του κτιρίου, είχαν  κυριολεκτικά κατακλιστεί από τους πιστούς. Όσοι είχαν παρακολουθήσει τη συγκέντρωση αυτή, θυμούνται ακόμα τις δυναμικές  ενέργειες του αγίου Πνεύματος, όπου ο Κύριος αποκάλυπτε τον εαυτό Του.

    Από την παρακάτω μαρτυρία του δρ. Σ. Δοκτοριάν, φαίνεται ότι ο Κύριος του έχει αποκαλυφτεί αρκετές φορές, μέσο αγγέλων Του. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, που περιγράφεται στη συνέχεια, αφορά την κρίση του Θεού που θα επέλθει στην ανθρωπότητα, για να καθαριστεί και να ετοιμαστεί η εκκλησία του Ιησού Χριστού για τον επερχόμενο θερισμό, λίγο πριν τη δεύτερη έλευσή Του. Παρουσιάστηκαν πέντε άγγελοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις πέντε ηπείρους και αναγγέλλουν τα γεγονότα, που θα λάβουν χώρα επάνω σε κάθε ήπειρο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Δοκτοριάν αναφέρονται συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι οποίες ομολογουμένως είναι συγκλονιστικές:             

 • Ένα μεγάλο κομμάτι της Αυστραλίας θα μετατοπισθεί κάτω από τον ωκεανό.
 • Ο πύργος του Άϊφελ θα πέσει. 
 • Καταστροφικές πλημμύρες θα γίνουν στην Ευρώπη. 
 • Θα γίνουν σεισμοί σε κράτη, που δεν είχαν ποτέ σεισμούς. 
 • Ο ποταμός Νείλος θα ξεραθεί. 
 • Ο Ειρηνικός και ο Ατλαντικός Ωκεανός θα ενωθούν. 
 • Εξαιτίας της άλυτης κρίσης στη Μέση Ανατολή, τα Ηνωμένα Έθνη θα διαλυθούν. 
 • Το νερό θα είναι σπάνιο στη Μ.Ανατολή, γι' αυτό θα γίνονται πόλεμοι για την κατοχή του. 
 • Η Τουρκία και οι γύρω χώρες, επειδή δεν θα δεχτούν το μήνυμα του Ευαγγελίου, θα αιματοκυλίσουν. 
 • Η Πορτογαλία και η Ισπανία θα γνωρίσουν μεγάλη πείνα. 
 • Οι ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη θα πέσουν εξαιτίας καταστροφικών σεισμών. Εκατομμύρια οι νεκροί. 
 • Το χρηματιστήριο παγκόσμια θα καταρρεύσει, εξαιτίας των σεισμών, που θα προκαλέσουν οικονομικό χάος. 
 • Ένα μεγάλο μέρος της Β.Βραζιλίας θα σκεπαστεί από τη νερά και ο Αμαζόνιος ποταμός θα μετατραπεί σε θάλασσα.

       Εξαιτίας των επερχομένων κρίσεων θα γίνει παγκόσμια μια φοβερή αναζωπύρωση. Οι άνθρωποι θα έρχονται κατά κύματα στον Ιησού, δεσμά αμαρτίας θα σπάνε, εμπόδια θα παραμερίζονται, η δύναμη του Θεού θα φανερώνεται με συγκλονιστικό τρόπο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ενός αγγέλου, ο Κύριος Ιησούς θα ετοιμάσει την εκκλησία Του για να την παραλάβει και θα είναι ο τελευταίος θερισμός, πριν τον ερχομό Του. Μέσα στην παγκόσμια θλίψη και απόγνωση, θα φανερώνεται η χάρη και η φροντίδα του Θεού επάνω στο λαό Του, ο οποίος με υπομονή και πίστη θα αντιμετωπίζει τα γεγονότα. Ο Κύριος θα δώσει προστασία στα δικά Του παιδιά από τα επερχόμενα δεινά.    

     Όταν ένα μήνυμα έχει θεία προέλευση, το αποτέλεσμα είναι ευλογημένο. Αυτός που το ακούει ελέγχεται για την αμαρτωλή κατάστασή του, η καρδιά του συντρίβεται και μετανοεί ειλικρινά και εκζητεί τον Ιησού Χριστό να επέμβει στη ζωή του και να κάνει αποκατάσταση. Πιστεύω ότι η αποκάλυψη που περιγράφεται παρακάτω θα οδηγήσει τον κάθε αναγνώστη σε καθαρότητα και αγιασμό και εκζήτηση του προσώπου του Ιησού.

    Αφηγείται ο ίδιος ο δρ.Σαμουήλ Σακαριάν:

       Έμεινα μόνος σ' ένα σπίτι στην Πάτμο για να προσευχηθώ. Εκεί κοντά υπήρχε ένα μικρό εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, που κανένας δεν επισκεπτόταν και ένας βράχος σε μια πλευρά ενός λόφου, όπου πήγαινα να καθίσω να προσευχηθώ και να μελετήσω την Αγία Γραφή. Εκείνες τις ημέρες έτρωγα λίγο. Μερικές φορές πήγαινα στη σπηλιά, που θεωρείται ότι ο Ιωάννης ο ευαγγελιστής έμεινε και έγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης.

    Καθώς έκανα περισυλλογή για ένα μήνα σ' αυτή την απομό-νωση, σκέφτηκα: "Άραγε, θα στείλει ο Κύριος ένα δέκατο άγγελο;". Είχα δει στο παρελθόν εννέα φορές αγγέλους, όταν ήμουν σε διάφορα μέρη, Αγγλία, Βελιγράδι Γιουγκοσλαβίας, Αμμάν Ιορδανίας, στην Ιερουσαλήμ και σε άλλα μέρη. Όταν βρισκόμουν στην Άνω Αίγυπτο, είδα έναν άγγελο που ελευθέρωσε μια γυναίκα που πήγαινε να κρεμαστεί. Τον ένατο και τελευταία φορά που είχα δει άγγελο ήταν στη Βηρυτό, κατά τη διάρκεια ενός πολέμου. Στην πραγματικότητα ο άγγελος με ξύπνησε τη νύχτα, η ώρα ήταν περίπου 3 πρωϊ και μου είπε να φύγω από τη χώρα αμέσως. Είμαι ευγνώμων στον Κύριο Ιησού μέχρι σήμερα, γιατί δεν γνωρίζω, τι θα μου είχε συμβεί εάν δεν με προειδοποιούσε μέσο του αγγέλου Του. Πιστεύω ότι ο ουρανός μια ημέρα θα μου δώσει εξήγηση γι' αυτό. Σκεφτόμουν όλα αυτά, καθώς αναρωτιόμουνα, "εάν θα έβλεπα έναν άγγελο για δέκατη φορά". Υπήρξαν φορές, κατά τη διάρκεια της προσευχή μου στην Πάτμο, που αισθάνθηκα κάποια έντονη παρουσία και ρώτησα τον Κύριο, εάν εκείνη τη στιγμή θα ερχόταν κάποιος άγγελος, αλλά δεν συνέβηκε τίποτε.

      Ένα βράδυ είδα στον ύπνο μου έναν άγγελο, που μου είπε να πετάξω, το οποίο και έκανα, αλλά ήταν απλά ένα ενύπνιο. Τώρα ήθελα να δω έναν πραγματικό άγγελο, όπως είχα δει εννέα φορές στο παρελθόν.

     Στις 20 Ιουνίου 1998 και ώρα 03.50 π.μ. εδώ στην Πάτμο και ενώ κοιμόμουν, ξαφνικά το δωμάτιό μου γέμισε με άπλετο φως, ενώ δεν υπήρχαν καθόλου φώτα τριγύρω μου. Το σπίτι στο οποίο έμενα, βρισκόταν απομονωμένο στο τέρμα ενός δρόμου, κοντά σ' ένα μοναστήρι. Καθώς ξύπνησα, είδα πέντε όμορφους αγγέλους και τα πρόσωπά τους, τελείως ανθρώπινα, αλλά γεμάτα με φως. Είδα τα μάτια τους, τα μαλλιά τους και τα χέρια τους, φορούσαν όμορφους λευκούς χιτώνες, που έφταναν μέχρι το έδαφος. Είναι αδύνατον να περιγράψω με ανθρώπινες λέξεις την παρουσία τους. Στη δεξιά μου πλευρά ήταν οι δύο άγγελοι και στην αριστερά μου οι άλλοι τρεις. Αναρωτήθηκα, "γιατί τώρα ήρθαν πέντε άγγελοι και όχι ένας, όπως τις προηγούμενες φορές;" Ήθελα να φωνάξω, αλλά δεν μπορούσα, έτρεμα και είχα παραλύσει από το φόβο μου. 

     Λίγο πριν δω τους πέντε αγγέλους, είδα εν Πνεύματι τον εαυτό μου να κηρύττει το Λόγο του Θεού στα Αγγλικά, σε μια μεγάλη σύναξη πολλών ανθρώπων. Στα αριστερά μου ήταν ο διερμηνέας που είχε μαύρα μαλλιά και γκρι κουστούμι, αλλά δεν θυμάμαι τη γλώσσα που μετέφραζε το μήνυμά μου.  Εγώ στη σύναξη αυτή, έδινα τον ακόλουθο προφητικό μήνυμα: "Εκκλησία μου, που κηρύττεις αγάπη, που διδάσκεις αγάπη, χρειάζεται όμως να εφαρμόσεις την αγάπη και να δείχνεις την αγάπη. Υπάρχει ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο σώμα Μου. Υπάρχουν πολλές διαιρέσεις μεταξύ σας.Το Πνεύμα Μου δεν μπορεί να κινηθεί και να εργασθεί, όπου δεν υπάρχει ενότητα. Υπάρχει σαρκικό φρόνημα στην εκκλησία μου, υπάρχει πολύ ακαθαρσία στην εκκλησία μου. Εγώ επιθυμώ και θέλω ένα άγιο έθνος, πέθανα για να σας καταστήσω αγίους!!!" Καθώς προφήτευα εν Πνεύματι έτρεμα ολόκληρος, τα μάτια μου ήταν ανοιχτά και κοίταζα προς το πλήθος. Ξαφνικά, στο μέσον της προφητείας εμφανίστηκαν αυτοί οι μεγάλοι άγγελοι. Εγώ οπισθοχώρησα από τον άμβωνα και νόμιζα ότι θα έπεφτα κάτω. Κάποια δύναμη με βοήθησε να μην πέσω κάτω, ενώ εγώ αναρωτιόμουν τι μου είχε συμβεί. Τώρα εγώ είμαι τελείως ξύπνιος, αλλά όλα αυτά που βλέπω, συμβαίνουν εν Πνεύματι και όχι στην πραγματικότητα.

     Τότε, ο πρώτος άγγελος από τα δεξιά μου, είπε: "Εμείς είμαστε οι πέντε άγγελοι των πέντε ηπείρων. Βρισκόμαστε εδώ για να δώσουμε αγγελίες για τις πέντε ηπείρους του κόσμου!!!". Τη στιγμή που άκουσα τα λόγια αυτά, άκουσα εν Πνεύματι επίσης το μεγάλο πλήθος της σύναξης να αναφωνεί "Ωωωω, Ωωωω, Ωωωω!!!". Πιστεύω ότι το πλήθος έβλεπε τους αγγέλους που παρουσιάστηκαν, ενώ προφήτευα. Με αυτό τον τρόπο ο Κύριος μου έδειξε ότι στις ημέρες που θα έρθουν θα φανερώσει τον εαυτό Του, σε πολλά μέρη του κόσμου, με διακονίες αγγέλων. Αυτό θα λάβει χώρα δημόσια, θα συμβεί σε εκκλησίες (σε συγκεντρώσεις), όπου χιλιάδες άνθρωποι ταυτόχρονα θα δουν τους αγγέλους του Θεού. Οι άγγελοι θα διακονούν το σώμα του Χριστού στις τελευταίες ημέρες.

      Τότε οι άγγελοι μου έδωσαν το ακόλουθο μήνυμα: "Ότι δεις κι ακούσεις, να το πεις στα έθνη!!!". Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσω για τον εαυτό μου, είτε το δεχτούν, είτε όχι, εγώ θα πρέπει να το πω στα έθνη.  

 Ο  ΠΡΩΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  - ΑΣΙΑ

(Άπω Ανατολή - Αυστραλία)

     Ο πρώτος άγγελος μου είπε: "Έχω ένα μήνυμα για όλη την Ασία…" Όταν είπε αυτό σε κλάσματα δευτερολέπτου μπόρεσα να δω όλη την Κίνα, Ινδία και τις Ασιατικές χώρες, όπως το Βιετνάμ και το Λάος, χώρες τις οποίες ποτέ δεν έχω επισκεφτεί. Είδα Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ινδονησία. Έπειτα ο άγγελος μου έδειξε την Παπούα της Νέας Γουϊνέας, το Ίριαν Τζάγια, συνέχισε κάτω μέχρι την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

     "Εγώ είμαι ο άγγελος της Ασίας…" μου είπε. Τότε, είδα στο χέρι του μια υπερβολικά μεγάλη σάλπιγγα, με την οποία θα ηχούσε σ' ολόκληρη την Ασία. Οτιδήποτε ο άγγελος αναγγείλει, θα συμβεί με τη σάλπιγγα του Κυρίου σ' όλη την Ασία. Εκατομμύρια άνθρωποι "θ' ακούσουν" την κραταιά φωνή του Κυρίου. Κατόπιν ο άγγελος είπε: "Θα γίνει καταστροφή, ΠΕΙΝΑ και πολλοί θα πεθάνουν από ασιτία. ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ θα εμφανιστούν, όσο ποτέ άλλοτε και ένα μεγάλο μέρος θα σειστεί και θα καταστραφεί. ΣΕΙΣΜΟΙ θα λάβουν χώρα σ' όλη την Ασία και η ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ τη γη…". Αυτό το είδα στις 20 Ιουνίου, δύο μήνες αργότερα άκουσα στις ειδήσεις ότι υπήρξαν χωριά στην Παπούα της Νέας Γουϊνέας, που πλημμύρισαν και χάθηκαν στη θάλασσα. Χιλιάδες ανθρώπινες ζωές κινδύνευσαν να χαθούν. Το γεγονός αυτό συνέβηκε πριν μερικές εβδομάδες και ο άγγελος μου είπε ότι αυτό θα συμβεί σ' ολόκληρη την Ασία: "Η γη θα πέσει στη θάλασσα".

     Ο άγγελος συνέχισε, λέγοντας: "Ένα μέρος της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ θα σειστεί, η Αυστραλία θα χωριστεί και ένα μεγάλο μέρος θα μετατοπισθεί κάτω από τον ωκεανό….".  Αυτό ήταν φοβερό, γι' αυτό σκέφτηκα αν άκουγα καλά, αλλά ο άγγελος συνέχισε να λέει: "Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν στην ΚΙΝΑ και στην ΙΝΔΙΑ. Έθνος θα σηκωθεί εναντίον έθνους και αδελφός εναντίον αδελφού, οι Ασιάτες θα πολεμήσουν ο ένας τον άλλον. Πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν και εκατομμύρια άνθρωποι θα σκοτωθούν…". Δύο φορές άκουσα τη λέξη "Καταστροφή!!! Καταστροφή!!!" Και ο άγγελος συνέχισε: "Στην Ασία θα έρθει οικονομική κρίση, Εγώ θα δονήσω την ανθρωπότητα…".

      Εγώ έτρεμα καθώς ο άγγελος μου μιλούσε, αυτός με κοίταξε μ' ένα χαμόγελο και είπε: "Εκεί θα γίνει μεγάλη πνευματική ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ, δεσμά θα σπάσουν, εμπόδια θα φύγουν και σ' όλη την Ασία, Κίνα και Ινδίες, ο κόσμος θα έρθει στον Ιησού Χριστό. Στην Αυστραλία επίσης θα γίνει φοβερή αναζωπύρωση…" Έπειτα άκουσα τον άγγελο της Ασίας να λέγει: "Αυτός θα είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΕΡΙ-ΣΜΟΣ…" Τότε σαν να μιλούσε ο Κύριος είπε: "Εγώ θα ετοιμάσω την εκκλησία μου για την επιστροφή του Χριστού". Μετά την είδηση της κρίσης, χάρηκα πολύ με τις καλές αγγελίες που ακολούθησαν. Κατά τη διάρκεια που οι πέντε άγγελοι ήταν στο δωμάτιο, αισθανόμουν την παρουσία τους, ήταν καταπληκτικό.              

 Ο  ΔΕΥΤΕΡΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  - ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

(Ισραήλ, Ιράν, Ιράκ, Συρία, Τουρκία, Γεωργία και γύρω κράτη)

     Τότε είδα ότι ο δεύτερος άγγελος είχε ένα δρεπάνι στο χέρι του, σαν κι αυτό που χρησιμοποιούν στο θερισμό. Ο άγγελος ανήγγειλε τα εξής: "Ο θερισμός ήρθε στο ΙΣΡΑΗΛ και σ' όλες αυτές τις χώρες μέχρι το ΙΡΑΝ…". Τότε είδα αυτές τις χώρες σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο άγγελος συνέχισε: "Ολόκληρη η ΤΟΥΡΚΙΑ και τα μικρά κρατίδια που δεν με δέχτηκαν και αρνήθηκαν το μήνυμα της αγάπης μου, θα μισούν η μία την άλλη και θα σκοτώσουν αλλήλους". Τότε είδα τον άγγελο να σηκώνει το δρεπάνι και να έρχεται κάτω σ' όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Είδα το Ιράν (Περσία), την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, όλη τη Γεωργία, Ιράκ, Συρία, Λίβανο, Ιορδανία, Ισραήλ και όλες τις περιοχές της Μικράς Ασίας γεμάτες με αίμα. Αυτές οι χώρες πλημμύρισαν στο αίμα. Είδα επίσης φωτιά. Σε πολλές απ' αυτές τις χώρες χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα και καπνός αναδυόταν παντού. Ξαφνική καταστροφή, οι άνθρωποι σκότωναν ο ένας τον άλλο.

     Έπειτα άκουσα αυτές τις λέξεις: "Ισραήλ, ω Ισραήλ, η μεγάλη κρίση ήρθε!!!". Ο άγγελος συνέχισε: "Οι εκλεκτοί, η εκκλησία, το υπόλοιπο θα καθαριστεί. Το Πνεύμα του Θεού θα ετοιμάσει τα τέκνα του Θεού…" Τότε είδα φωτιές να υψώνονται  μέχρι τον ουρανό και ο άγγελος μου είπε: "Αυτή είναι η τελευταία κρίση, η εκκλησία όμως ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ και ΘΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙ και ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ για την εσχάτη ημέρα. Οι άνθρωποι θα πεθαίνουν από δίψα, γιατί το νερό θα είναι σπάνιο στη Μέση Ανατολή. Οι ποταμοί θα ξεραθούν και οι άνθρωποι θα πολεμούν για νερό στις χώρες αυτές".

    Ο άγγελος επίσης μου έδειξε ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα διαλυθούν εξαιτίας της κρίσης στη Μέση Ανατολή, έτσι δεν θα υπάρχουν πλέον Ηνωμένα Έθνη. Ο άγγελος με το δρεπάνι θα θερίσει τη σοδειά.    

 Ο  ΤΡΙΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  - ΕΥΡΩΠΗ

     Έπειτα, ένας απ' τους αγγέλους μου έδειξε την ΕΥΡΩΠΗ απ' το ένα άκρο μέχρι το άλλο, από το Βορρά μέχρι την Ισπανία και Πορτογαλία. Στο χέρι του είχε μια πλάστιγγα με ζύγια. Τον είδα τότε να πετάει επάνω απ' την Ευρώπη και άκουσα να λέγει: "Το Πνεύμα του Κυρίου λυπάται και θλίβεται γιατί η Ευρώπη είναι γεμάτη αδικία, ακαθαρσία και ασέβεια. Η αμαρτία έφτασε μέχρι τον ουρανό, ο Κύριος είναι λυπημένος…". Είδα τους ποταμούς της Ευρώπης να πλημμυρίζουν και να σκεπάζουν εκατοντάδες χιλιάδες κατοικίες και εκατομμύρια πνίγηκαν.

    Διάβασα στα νέα πρόσφατα ότι η Τσεχοσλοβακία είχε τις χειρότερες πλημμύρες στα χρονικά. Άκουσα επίσης ότι ο μεγάλος ποταμός της Κίνας ήρθε σε κίνδυνο να πλημμυρίσει και χιλιάδες κατοικίες να καταστραφούν, όπως είχε προείπει ο πρώτος άγγελος της Ασίας. Δεν γνώριζα όλα αυτά τα νέα, μέχρι την ημέρα που είδα το όραμα στην Πάτμο και εννόησα όσα μου είπε  ο άγγελος.  

      Ξαφνικά άκουσα για σεισμούς σ' όλη την Ευρώπη: "Χώρες που ποτέ δεν είχαν σεισμούς, θα σειστούν" είπε ο άγγελος. Τότε, τελείως ξαφνικά είδα στο πνεύμα μου τον πύργο του Άϊφελ να καταρρέει και να πέφτει. Είδα ένα μεγάλο μέρος της Γερμανίας κατεστραμμένο και στην πόλη του Λονδίνου να υπάρχει παντού καταστροφή. Είδα τη Σκανδιναβία να είναι πλημμυρισμένη απ' όλες τις πλευρές. Κοίταξα προς τη δύση και είδα την Ισπανία και την Πορτογαλία να περνάνε από μεγάλη πείνα και συμφορά, πολλοί θα πεθάνουν από πείνα στα δύο αυτά κράτη.

     Επειδή ταράχτηκα απ' όλα αυτά τα νέα, είπα: "Κύριε, τι θα γίνουν τα παιδιά σου;" Ο άγγελος μου απάντησε: "Εγώ θα τους προετοιμάσω και θα περιμένουν την έλευση του Κυρίου. Πολλοί θα κράξουν σε μένα εκείνες τις ημέρες και εγώ θα τους σώσω. Θα κάνω μεγάλα θαύματα γι' αυτούς και θα τους δείξω τη δύναμή μου…" Ήμουν ευτυχής να γνωρίζω πως ο Θεός έχει τη δική του προστασία για τα παιδιά του. Έτσι μέσα στη συμφορά θα φανεί  κι η χάρη του Θεού σ' αυτές τις χώρες. 

 Ο  ΤΕΤΑΡΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  - ΑΦΡΙΚΗ

    Είδα τον τέταρτο άγγελο με φτερά να πετάει επάνω από την ΑΦΡΙΚΗ και μπορούσα να δω από το νότο, όπου είναι το Κέϊπ Τάουν μέχρι το βορρά που είναι το Κάιρο, είδα περισσότερες από πενήντα χώρες. Ο άγγελος της Αφρικής είχε ένα σπαθί στο χέρι του, είχε ένα φοβερά κοφτερό σπαθί.

     Ξαφνικά τον άκουσα να λέγει: "Αθώο αίμα έχει χυθεί. Υπάρχουν διαιρέσεις μεταξύ των ανθρώπων, γενεές μακριά απ' τον Κύριο, σκότωσαν ο ένας τον άλλο, χιλιάδες λαός χάθηκε. Γνωρίζω όμως τα πιστά παιδιά μου στην Αφρική και θα κάνω ανταπόδοση σε κάθε πιστό στην ήπειρο της Αφρικής. Θα ευλογήσω αυτούς με αφθονία. Θα ελέγχω τον καιρό, γιατί θα υπάρχει καύσωνας και πυράκτωση του ηλίου, κατά τόπους. Μεγάλοι ποταμοί θα ξεραθούν και εκατομμύρια θα πεθάνουν από την πείνα. Σε άλλα μέρη θα γίνουν μεγάλες πλημμύρες. Τα θεμέλια θα σειστούν. Το ξίφος μου θα κρίνει τους άδικους και αυτούς που διψούν για αίμα. Οι ποταμοί θα ρέουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις εξαιτίας των σεισμών, πλημμυρίζοντας στην ήπειρο πολλά χωριά".

     Επίσης είδα τον ποταμό Νείλο να ξεραίνεται, είναι ο θεός της Αιγύπτου. Νεκρά ψάρια και κακοσμία υπήρχε σ' ολόκληρη την Αίγυπτο. Ένα μεγάλο μέρος στο μέσον της Αφρικής θα καλυφτεί από ύδατα και θα υπάρξουν εκατομμύρια νεκροί. "Κύριε -είπα- όλα αυτά είναι κακές, παντού καταστροφή, καλά νέα δεν υπάρχουν;" Ο Κύριος μου απάντησε: "Η τελική ημέρα ήρθε, η ημέρα της κρίσεως είναι εδώ. Αρνήθηκαν την αγάπη μου και ήρθε το τέλος". Εγώ άρχισα να τρέμω από τη συγκίνηση και το φόβο, νόμιζα ότι δεν θα άντεχα άλλο. 

 Ο  ΠΕΜΠΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  - ΑΜΕΡΙΚΗ

     Μετά είδα τον τελευταίο άγγελο να πετά επάνω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, από το Β.Πόλο μέχρι την Αργεντινή, από τα ανατολικά των ΗΠΑ μέχρι την Καλιφόρνια. Είδα τον άγγελο να κρατά στο χέρι του μια φιάλη και μου είπε ότι θα εξέχεε επάνω απ' όλες αυτές τις χώρες, τις κρίσεις που περιείχε η φιάλη. Άκουσα τον άγγελο να λέγει: "Δεν υπάρχει πλέον κρίση, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει αγιασμός. Ειδωλολατρεία! Υλισμός! Μέθη! Δεσμά αμαρ-τίας παντού! Αίμα αθώο έχει χυθεί, εκατομμύρια βρέφη σκοτώνονται πριν ακόμα γεννηθούν. Οικογένειες χωρίζουν, είναι γενεά μοιχαλίδα, εδώ είναι τα Σόδομα και τα Γόμορρα, οι ημέρες του Νώε είναι εδώ. Ψευδείς ιεροκήρυκες και ψευδείς προφήτες αρνούνται την αγάπη μου. Πολλοί απ' αυτούς μιμούνται τη θρησκεία, αλλά αρνούνται την πραγματική δύναμη του Θεού".

     Όταν άκουσα όλα αυτά, παρακάλεσα τον άγγελο: "Δεν μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμα; Μην εκχέεις την οργή σου, δώσε ακόμα μία ευκαιρία για μετάνοια;"

     Ο άγγελος μου απάντησε: "Πολλές φορές ο Θεός έχει ελεήσει κι έχει μιλήσει, αλλά δεν έδωσαν ακρόαση στους λόγους Του. Η υπομονή Του τώρα έχει τελειώσει. Πρόσεχε, γιατί η ώρα ήρθε. Αγάπησαν τα χρήματα και τη διασκέδαση περισσότερο απ' ότι αγάπησαν Εμένα!!!"

     Καθώς ο άγγελος άρχισε να εκχέει απ' τη φιάλη που κρατούσε στο χέρι, είδα φοβερά παγόβουνα να λειώνουν. Όταν συνέβηκε αυτό, είδα πλημμύρες σ' όλο τον Καναδά και στη Βόρειο Αμερική, όλοι οι ποταμοί πλημμύρισαν. Καταστροφή παντού. Άκουσα το παγκόσμιο χρηματιστήριο να καταρρέει εξαιτίας των μεγάλων σεισμών κι οι ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης να πέφτουν, με εκατομμύρια νεκρούς θύματα. Είδα πλοία στον ωκεανό να βουλιάζουν. Άκουσα εκρήξεις παντού σ' όλη τη Βόρεια χώρα.

     Είδα τον άγγελο να εκχέει την οργή του Θεού επάνω στο Μεξικό και οι δύο ωκεανοί, ο Ατλαντικός και ο Ειρηνικός, να ενώνονται. Ένα μεγάλο μέρος της βόρειας Βραζιλίας σκεπάστηκε με ύδατα και ο Αμαζόνιος ποταμός έγινε μια μεγάλη θάλασσα. Τα δάση πλημμύρισαν και καταστράφηκαν. Κύριες πόλεις της Βραζιλίας έπεσαν από σεισμούς, που έγιναν κατά τόπους. Καθώς ο άγγελος εξέχεε το περιεχόμενο της φιάλης, άρχισαν να καταστρέφονται η Χιλή και η Αργεντινή, όσο ποτέ άλλοτε. Ο κόσμος όλος ήταν ταραγμένος. Τότε άκουσα τον άγγελο να λέγει: "Αυτό θα συμβεί σύντομα". Εγώ αντέδρασα, λέγοντας: "Δεν μπορείς ν' αναβάλλεις; Μη χύσεις όλα αυτά σ' όλη την οικουμένη!!!"

      Ξαφνικά είδα τους πέντε αγγέλους να στέκονται γύρω από το σύμπαν, υψώνοντας τα χέρια τους προς τον ουρανό, λέγοντας: "Όλη η δόξα ανήκει στον Κύριο του ουρανού και της γης. Τώρα ήρθε η ώρα για να δοξάσει τον Υιό Του. Η γη θα καεί και θα καταστραφεί. Όλα τα πράγματα θα παρέλθουν και θα έρθει νέος ουρανός και νέα γη, ο Θεός θα καταστρέψει τα έργα του Διαβόλου για πάντα. Εγώ θα δείξω τη δύναμή Μου, γιατί θα προστατέψω τα παιδιά μου ανάμεσα σ' όλη αυτή την καταστροφή. Ετοιμαστείτε για εκείνη την ώρα, γιατί ο Κύριος έρχεται".

     Το δωμάτιό μου ήταν γεμάτο φως από τη λαμπρότητα των αγγέλων. Τότε αυτοί, ξαφνικά, υψώθηκαν προς τον ουρανό. Καθώς κοιτούσα ψηλά, είδα τους αγγέλους να πηγαίνουν προς πέντε κατευθύνσεις. Γνωρίζω ότι ήδη έχουν αρχίσει τα καθήκοντά τους. Περισσότερο από μία ώρα έμεινα ακίνητος, ήμουν τελείως ξύπνιος και μερικές φορές έτρεμα από συγκίνηση. Μετά από αυτά είπα: "Κύριε, μπορώ να φύγω τώρα απ' την Πάτμο;". Αυτός μου απάντησε: "Όχι, γιατί σ' έφερα εδώ για ένα σκοπό…" Τότε είπα: "Το μήνυμα των πέντε αγγέλων δεν είναι καλά νέα, είναι κρίση, καταστροφή και ερήμωση. Τι θα πει ο κόσμος για μένα; Υπήρξα πάντοτε κήρυκας της αγάπης, της ειρήνης και των καλών νέων". Ένας από τους αγγέλους μου απάντησε: "Αυτό το μήνυμα είναι δικό μας, εσύ είσαι απλά το εργαλείο, το κανάλι. Τι προνόμιο είναι να εκλέξει εσένα ο Θεός, για να δώσεις αυτό το μήνυμα στα έθνη!!!". Τότε εγώ είπα: "Κύριε, γενηθήτω το θέλημά σου…".

 (βλέπε: Α΄ Θεσσαλ. Δ:13-18, Ε:1-11 /Εβραίους ΙΒ:22-29 /Β΄ Πέτρου Γ:1-13)     

     Ο Θεός φανερώνεται στον κόσμο, ή σαν Θεός ΑΓΑΠΗΣ, ή σαν Θεός ΚΡΙΣΗΣ. Η αγάπη Του φανερώθηκε επάνω στο σταυρό του Γολγοθά όπου θυσίασε το μονογενή Υιό Του για η σωτηρία μας, για να μη καταδικαστούμε σε αιώνια απώλεια: "Διότι τόσον ηγάπησεν ο Θεός τον κόσμον, ώστε έδωκε τον Υιόν αυτού τον μονογενή, δια να μη απολεσθή ΠΑΣ Ο ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ, αλλά να έχη ζωήν αιώνιον», γιατί ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό Του για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος δι’ Αυτού (βλ. Ιωάννης Γ:16-17)

     Η κρίση του Θεού δεν φανερώνεται σαν τιμωρία του Θεού επάνω στον άνθρωπο, ο Θεός δεν τιμωρεί, αλλά απονέμει δικαιοσύνη. Ο χαρακτήρας του Θεού είναι αγάπη και έλεος από τη μια μεριά και δικαιοσύνη από την άλλη. Η βάση του θρόνου Του λέγει ο ψαλμωδός είναι «δικαιοσύνη και κρίση» (Ψαλμός 97:2). Απονέμει χάρη στο μετανοούντα αμαρτωλό και αποδίδει δικαιοσύνη στον αμετανόητο αμαρτωλό.  Ο ίδιος ο άνθρωπος εκλέγει το μισθό του, αυτός είναι υπεύθυνος για τις ενέργειές του, αυτός ευθύνεται που στον κόσμο υπάρχει αμαρτία, θλίψη, πόνος και καταστροφή. Αυτός αρνήθηκε την αγάπη του Ιησού Χριστού, αυτός εξέλεξε να ακολουθεί τον άρχοντα του κόσμου τούτου, το Διάβολο με τις απατηλές και ψεύτικες υποσχέσεις του. Ότι σπέρνει ο άνθρωπος,  αυτό και θερίζει.

Ο Κύριος Ιησούς, σε σένα που διαβάζεις αυτά τα λόγια, με καρδιά γεμάτη αγάπη σου λέγει:

        "Παιδί μου, Εγώ σε αγαπώ με αιώνια αγάπη, Εγώ για σένα προσωπικά χλευάστηκα, υπέφερα, μου τρύπησαν τα χέρια και τα πόδια με σκληρά καρφιά, το αίμα Μου χύθηκε για σένα,  πέθανα στη δική σου θέση για να έχεις αιώνια ζωή. 

       Πλανήθηκες μακριά από το δρόμο Μου, υπέφερες και πόνεσες, πουθενά δεν βρήκες την αληθινή αγάπη, όλοι σε εκμεταλλεύονταν, ψάχνεις να βρεις και ζητάς θεραπεία, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να σου προσφέρει.      

       Εγώ τώρα σε καλώ να έρθεις στη δική μου αγκαλιά, θα σου δώσω ειρήνη και αληθινή ανάπαυση στο πνεύμα σου, θα σου δώσω τη δύναμή μου και καμιά άλλη δύναμη του Διαβόλου και των πονηρών δυνάμεων δεν θα μπορεί να σε βλάψει. 

       Έλα σε μένα πίστη και εγώ θα ανοίξω τους καταρράκτες του ουρανού και θα εκχέω τις ευλογίες μου. Κλαίω για σένα, δεν θέλω να ταλαιπωρείσαι, σε αγαπώ…." 

------------------------------------------------------------------------------------

COPYRIGHT: 07/2012 - ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

Τηλ. Κινητό 694- 4921318

E-MAIL: filadelfos02@hotmail.cοm 

FACEBOOK: Alkiviadis Tzelepis

 -------------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1ηΤο άρθρο που δημοσιεύθηκε με τίτλο «ΟΙ 5 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ» περιέχεται και στο βιβλίο με τίτλο «ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΚΟΙΛΟΠΟΝΕΙ»

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2η: Το άρθρο αυτό μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF από την επιλογή "αρχεία" της ομάδας «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ – FILADELFOS” του FACEBOOK (κωδικό αριθμός "Τεύχος 37ΣΕ"). Σε αρχείο PDF μπορείτε να κατεβάσετε και ολόκληρο το βιβλίο «ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΚΟΙΛΟΠΟΝΕΙ» (κωδικός αριθμός Νο 29)