Εγγραφείτε ΜΕΛΗ

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - Δεκ.2015

Η δημιουργία της ιστοσελίδας "ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ" ολοκληρώθηκε στις γενικές καταχωρήσεις της (Δεκ. 2015) και συνεχώς θα ανανεώνεται με νέο περιεχόμενο. Βασική επιδίωξη για την οποία δημιουργηθηκε, είναι να βοηθήσει τον κάθε επισκέπτη, φίλο ή μέλος να αναπτυχθεί πνευματικά, μέσα από δύο βασικά στάδια:

ΠΡΩΤΟΝ, εφόσον δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα, να κάνει το 1ο βήμα που είναι να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό, σαν προσωπικό του σωτήρα και λυτρωτή και να γίνει Αυτός ο κύριος της ζωής του, να ξαναγεννηθεί πνευματικά. Είναι το σημαντικότερο βήμα στην εποίγεια ζωή του!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εφόσον έχει κάνει το 1ο βήμα της αναγέννησης, να προχωρήσει στη συνέχεια στο 2ο βήμα που είναι να βοηθηθεί να αναπτυχθεί πνευματικά και να γνωρίσει τη δόξα του Κυρίου Ιησού, να γνωρίσει τη δύναμή Του. Αυτός είναι ο κατ' εξοχή σκοπός της ιστοσελίδας, είναι να βοηθήσει άτομα με την εμπειρία της αναγέννησης να γίνουν ικανοί να διδάξουν το λόγο του Κυρίου και σε άλλους, μεταφέροντας το μήνυμα της χάρης του σταυρού σε κάθε άνθρωπο, να στηρίζουν τους πνευματικούς αδελφούς και να τους εκπαιδεύουν στο πνευματικό πόλεμο.

Γιά το λόγο αυτό και εάν συμφωνείς με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ΣΕ ΚΑΛΩ να γίνεις μέλος της ιστοσελίδας "ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ και να γίνεις και εσύ μέρος της ανοικοδόμησης του πνευματικού οίκου του Κυρίου, να γίνεις μέρος της ένδοξης πορείας της εκκλησίας των εσχατων καιρών!!

Πως μπορείς να γίνεις μέλος:

Στην επιλογή "Επικοινωνία" ζήτησε να γίνεις μέλος. Αφησε στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση e-mail, κλπ) και στη συνέχεια θα γίνει η καταχώρησή σου στη σελίδα αυτή. 

 

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

Ο Αλκιβιάδης Τζελέπης είναι ο δημιουργός και υπεύθυνος της ιστοσελίδας, ο οποίος και θα κάνει όλες τις καταχωρήσεις των υποψηφίων μελών

Facebook 1: Alkiviadis Tzelepis  - Facebook 2: Groups/Filadelfos

Τηλέφωνο: 694 - 49 21 318

 

Email: filadelfos02@hotmail.com

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ

Είμαι μόνιμος κάτοικος ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, μένω στην περιοχή MELBOUNE - VICTORIA. Για επικοινωνία μαζί μου, χρησιμοποιήστε στο e-mail μου.

Email: andreas.aristodimou1@gmail.com

ΜΑΡΚΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ

Ευχαριστώ για την αποδοχή. Ο Κύριος να σας ευλογεί...

Email: markos.agapitos@facebook.com

ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ