ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ_Β.Νταγκουνάκη_Σεμίνα Σιγενή (3.45.33')

01. Εκπομπή "ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ" με τη Βικτώρια Νταγκουνάκη_Star Channel 1996
02. Eκπομπή "MADE IN GREECE" με τη Σεμίνα Διγενή_Αντ1 TV_06/\1992 & 12/1993
03. Εκπομπή Hellas 62 "ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" με τους Sonny & Julie Arguinzoni

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ και TO SEX_Εκπομπή "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ"_Star Channel 1994_Ρίκα Βαγιάνη

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ_kontra Channel 2013_Βικυ Μιχαλονάκου

DENIS TINERINO_NATAΣΑ ΡΑΓΙΟΥ_ΑντιSTAR1995 (ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2.10.41')

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DENNIS TINERINO. - Ο Ντένις Τινερίνο είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό ως Μποντυμπίλντερ . Σε νεαρή ηλικία το 1967 κατέκτησε τον τίτλο του Mister ΑΜERICA και στην συνέχεια αναδείχθηκε 4 φορές Μister UNIVERSAL (ΚΟΣΜΟΣ). Ήταν προσωπικός φίλος του Αrnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) και του Silvester Stalone (Σιλβέστερ Σταλόνε), ο οποίοι ασχολούντο και αυτοί με το Μποντυμπίλντερ.

Ο Ντένις Τινερίνο απέκτησε δόξα, φήμη και πλούτη, άλλά αυτό τον οδήγησε και ασχολήθηκε με πολλές και ποικίλες παράνομες δραστηριότητες . Είχε δικό του κύκλωμα πορνείας (πρακτορείο κυριών), είχε αναμειχθεί με τη χρήση και εμπορία ναρκωτικών, ο ίδιος είχε διαπράξει αρκετές ένοπλες ληστείες, ακόμα και σε νοσοκομείο και είχε αναμειχθεί και με τη μαφία . Ήταν σκληρός και βίαιος, δεν υπολόγιζε τίποτα, γιατί θεωρούσε ότι με τα χρήματά του μπορούσε να εξαγοράσει τους πάντες και τα πάντα και προς τούτο είχε προσλάβει τον πιο ικανό και διάσημο δικηγόρο για να μπορεί να καλύπτεται νομικά ή να ξεφεύγει από τη δικαιοσύνη όταν τα πράγματα είχαν αρνητική κατάληξη γι 'αυτόν.

Ο κορεσμός από τα πλούτη και τη ζωή που ζούσε δεν μπορούσαν να τον ικανοποιήσουν . Κάποτε πήρε την απόφαση να σκοτώσει κάποιον που απειλούσε τη ζωή του . Δεν πρόλαβε να το κάνει, γιατί μια σειρά γεγονότων τον απέτρεψαν. Για όλα αυτά, όταν συνελήφθηκε από την Αστυνομία, καταδικάστηκε σε ένα μόνο χρόνο φυλακή και πήρε και τρία χρόνια αναστολή . Τελικά έμεινε στη φυλακή μόνο 4 μήνες, γιατί μπήκε στη ζωή του ο Ιησούς Χριστός και τον άλλαξε ριζικά . Αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και σήμερα είναι ένας κήρυκας του Λόγου του Θεού .

Στη συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι Star Channel και στην εκπομπή «Αντι-STAR», που παρουσίασε η δημοσιογράφος ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ διηγείται με λεπτομέρειες , που αφήνουν άφωνο το θεατή, τη ζωή του πριν γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του σωτήρα και τι κάνει σήμερα . Πρόκειται για μια συγκλονιστική μαρτυρία που θα καθηλώσει καθένα που θα την ακούσει .

Η συνέντευξη ΔΟΘΗΚΕ το Φεβρουάριο του 1995, ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ σε βιντεοκασέτα από τον Αλκιβιάδη Τζελέπη (υπεύθυνο της ιδιωτικής συλλογής «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ») και πολύ αργότερα (Μάρτιος 2009) ΕΚΔΟΘΗΚΕ σε συλλεκτικό DVD. Τον Απρίλιο του 2015 επανεκδίδεται σε βελτιωμένη Β έκδοση.

Το βίντεο είναι συνολικής διάρκειας 130και αποτελείται από 2 μέρη: Το ΠΡΩΤΟ μέρος του βίντεο περιλαμβάνει τη συνέντευξη με τον καλεσμένο της εκπομπής (92 ').

Υπόθεση ΤΖΙΜΟ ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΟ_Όταν ένας εργάτης του Θεού κατηγορείται!!!

01. Εκπομπή "ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ" με τη Τατιάνα Στεφανίδου (Alter Channel - 2002).
02. Εκπομπή "ΛΟΓΙΑ StarΑΤΑ" με το Γιώργο Βαρεμένο (Star Channel -2002)
Έκδοση σε συλλεκτικό Video DVD από τον Αλκιβιάδη Τζελέπη (Channel FILADELFOS)
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΟ ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΟ: Κατάγεται από τη Νιγηρία και ήρθε στην Ελλάδα πριν πολλά χρόνια για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όταν ήρθε στην Ελλάδα στο θρήσκευμα ήταν Μουσουλμάνος. Αργότερα πίστεψε στον Ιησού Χριστό και Τον δέχτηκε σαν προσωπικό του σωτήρα και λυτρωτή. Η ζωή του και η πνευματική του πορεία ολόκληρη άλλαξε. Αφιερώθηκε στον Ιησού Χριστό και αποφάσισε να μεταδώσει το μήνυμα του ευαγγελίου και στους ομοεθνείς του, για να ξεφύγουν από τα δεσμά του Μουσουλμανισμού και άλλων ειδωλολατρικών δοξασιών που υπήρχαν στη χώρα του. Σήμερα είναι ποιμένας (πάστορας) σε Αγγλόφωνη Νιγηριανή εκκλησία, που βρίσκεται στην Πλατεία Αμερικής.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί παρουσιάζονται αποσπάσματα από τις ειδήσεις και τα ρεπορτάζ των Ελληνικών τηλεοπτικών μέσων (κυρίως Alter TV και Star Channel), για ένα γεγονός που είχε συμβεί στην εκκλησία του το έτος 2002 και για το οποίο τον είχαν κατηγορήσει άδικα ως υπαίτιο, καθόσον αργότερα η Ελληνική δικαιοσύνη τον αθώωσε παμψηφεί. Παρ' όλο που οι δημοσιογράφοι Τατιάνα Στεφανίδου και Γιώργος Βαρεμένος είναι εξαίρετοι και αντικειμενικοί στα ρεπορτάζ που κάνουν, επειδή το θέμα τότε ήταν πρόσφατο, δεν είχαν επαρκή στοιχεία, για να παρουσιάσουν περισσότερες λεπτομέρειες. για το γεγονός. Άλλωστε και οι 2 δημοσιογράφοι ήταν αδύνατον να γνωρίζουν τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας μιας εκκλησία της Πεντηκοστής, εάν οι ίδιοι δεν έχουν παρευρεθεί σε μερικές συγκεντρώσεις τους, ώστε να αποκτήσουν προσωπική άποψη και γνώμη και ειδικά στις περιπτώσεις που οι ίδιοι οι πιστοί ζητούν από τον ποιμένα τους να προσευχηθεί στον Ιησού για να τους θεραπεύσει από ασθένειες, ή να τους απελευθερώσει από πονηρές δυνάμεις, κλπ...

Αργότερα που η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, για το επίμαχο συμβάν, τα στοιχεία ήταν συντριπτικά υπέρ της αθωότητας του κατηγορουμένου Τζίμο Αντεμπάγιο και η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν πανηγυρικά αθωωτική.

Έχω προσωπική άποψη για όλα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τότε. Όταν ο πάστορας Τζίμο έδινε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Γ.Βαρεμένο, εγώ ήμουν παρών στο διπλανό δωμάτιο της αίθουσας. Γνωρίζω τον Τζίμο Αντεμπάγιο από το 1994 και πρόκειται για ένα αξιόλογο και έντιμο άτομο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που υπεραγαπά την Ελλάδα και είναι ένας άξιος πρεσβευτής της χώρας μας στην πατρίδα του Νιγηρία, στην Κένυα από την οποία κατάγεται η γυναίκα και παντού όπου βρίσκεται.